//
you're reading...
Uncategorized

Twittertinget og folketwinget


Hej folkens, selvom dette bestemt ikke er en nyhed på nogen måde. Ja faktisk stammer det helt tilbage fra den medierede kridttid, 2009, så vil jeg gerne komme med en anbefaling. Jeg stødte nemlig på to projekter af henholdsvis Wemind og Socialsquare som jeg gerne ville kaste lidt lys over: Twittertinget og Folketwinget.

Kort sagt er Twittertinget et sted hvor man kan få et komplet overblik over de forskellige danske politikere og partier der benytter Twitter som et kommunikationsredskab. På siden kan man følge med i de forskellige politikeres eller partiers tweets. Man kan også vælge kun at følge bestemte partier hvis dette ønskes. Ihvertfald er det en super fed måde at holde sig opdateret på hvis man hører til den politisk aktive gruppe der holder sig på farten eller hvis man har af helt andre årsager syntes det er yderst relevant at holde sig ajour med hvor i verden Socialdemokaten og globetrotteren Magnus Heunicke befinder sig mens han i vildskab tjekker ind på glamourøse “venues” som Næstved Hallen og Kalvehaven.

Uanset hvilke grunde man har, ja så er det svært at komme udenom at selve ideen og formatet er super fedt til at holde sig opdateret og godt udrustet til enhver “late night” politisk debat på Wessels Kro.

Som svar på Twittertinget har Socialesquare valgt at lave Folketwinget af den simple grund at det måske ikke er flere envejs kommunikationskanaler de folkekære politikere har brug for. Nej derimod er det den menige person der skal have mulighed for at tale deres sag for politikkerne og lige netop dette er muligt via Folketwinget. Her kan man som bruger tweete til de Twitter-aktive politiske aktører.

Med disse sider kan man holde sig opdateret og deltage aktivt i den politiske debat ved at tweete spørgsmål, kritik og støttemeddelelser til politikere og de mange andre brugere for at skabe debat hvilket jeg syntes er super fint.

Hvis ikke man er super politisk aktiv er det også oplagt evt. at benytte disse tjenester til at lade Magnus Heunicke vide hvor præcist i verden DU er.

Reklamer

About Jesper

Hej alle, mit navn er Jesper og siden næsten alt der har med medier og kommunikation at gøre interesserer mig, har jeg besluttet at lave denne lille blog. Enjoy!

Diskussion

Endnu ingen kommentarer.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

Klik for at abonnere på denne blog og modtag en e-mail når der er nye blogindlæg.

Slut dig til de 2, der følger denne blog

forfattere

Blog Stats

  • 521 hits
Reklamer
%d bloggers like this: